QUÈ FEM?

La nostra especialitat és el disseny, personalització i producció d'articles per botigues de museu, institucions, empreses, etc. Treballem amb fàbriques locals i europees, promovent la cultura i l'art, el respecte a les persones i els valors que satisfà als nostres clients. Els nostres dissenys, creacions i col·leccions les desenvolupem juntament amb els nostres clients, tractant de diferenciar-nos d'altres empreses del sector a través de la qualitat, la creativitatl’agilitat i el tracte personal.

Volem diferenciar-nos d'altres proveïdors. Produccions i personalitzacions principalment a Europa, articles individuals i d'alta qualitat, alt nivell de creativitat i disseny, atenció personalitzada al client, petites quantitats de compra, preus competitius, processament ràpid, i molt més. Gaudim del nostre treball i fem que els vostres clients estiguin contents amb els articles que adquireixen en els vostres punts de venta.

SI US PLAU CONTACTE AMB NOSALTRES I ET FEM ARRIBAR EL NOSTRE CATÀLEG ONLINE

Xavier BABARRO

CO-FOUNDER & OWNER

Expressar la meva opinió obertament i afrontar qualsevol desafiament és el que em distingeix. Crec que aquesta és la clau per a una cooperació reeixida a llarg termini. Procuro a aquelles persones que mostren bondat i estima, tornar-los la felicitat que aquestes em transmeten. Ordenat, meticulós, responsable, resolutiu, metòdic i sincer, però també impacient, exigent i puntualment insegur. El respecte, l'empatia, la tolerància i l'autocrítica formen part del meu equipatge. Respectuós amb la natura i compromès amb els drets humans.

De professió fotògraf, tècnic en maquetació i mecànic en utillatges. Especialitzat en fotografia publicitària, arquitectura, premsa i reportatges. Àmplia experiència en gestió de projectes gràfics i pre-impressió. Demostrats coneixements en vendes i enginyeria de qualitat obtinguts durant les meves llargues estades professionals a Alemanya, Turquia, Brasil, Mèxic i Polònia.

La possibilitat d'oferir articles creatius, artesans i diferenciadors, donant valor en tot moment al detall, m'aporta automàticament una satisfacció que procuro traslladar a les necessitats dels nostres clients així com als fabricants amb que treballem. Això només és possible bàsicament respectant valors ètics, socials, humans i honestos.

+34 647 069 419 | xavier@doppelwerk.com

Edgar GAVILÁN

CO-FOUNDER & OWNER

Esquerrà de naixament, assumint totes les seves conseqüències i Agrait per permetrem visualitzar l’entorn des d’un altre enfoc particular. Amant de tota expressió artística, de la natura, de conèixer món, cultures i músiques de qualsevol racó. Sovint amb tendències filosòfiques i sempre disposat a ajudar els qui m'envolten. Em considero posseïdor d'un gran sentit de l'humor, ironia i poc sentit del ridícul. Insegur puntualment de mi mateix (provablement per un excès d’autocritica), intento aprendre sempre dels altres i sobretot dels meus propis errors. Confiat que l'esforç, la sinceritat, la constància i l'aprenentatge sempre han d'estar presents per aconseguir bons moments, que tard o d’hora acaben arribant.

Creatiu especialitzat en el disseny de l'espai comercial, així com en l'anàlisi de mercat, punt de venda i col·locació dels articles per millorar de forma substancial la seva venda.

Crec necessari potenciar la part social i la cura al medi ambient des de l'inici del mateix disseny, aplicant conceptes com: coherència, respecte, sostenibilitat, estandardització i bon ús de les tecnologies per així poder traslladar a posteriori a la societat i la seva cultura. Recuperant d'aquesta manera la comunicació intergeneracional i cohesió social per poder gaudir d'una societat més activa, alegre, relaxada i atrevida.

+34 655 659 189 | edgar@doppelwerk.com

FILOSOFIA

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS